"Putem noi, ca oameni, sa convingem acest juriu?" Cristian Gog i-a sustinut pe clujeni la show-urile 'Romanii au talent' din public.




Cristian Gog, castigatorul sezonului 2, a fost in week-end spectator la show-urile"Romanii au talent" de la Cluj.
Ardealul are talent! Si inca din plin. Toti cei care au participat la Cluj la show-urile pentru emisiunea "Romanii au Talent'' au incercat sa iasa in evidenta si sa impresioneze, pentru ca toti viseaza sa intre in lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro.

Dar ...pana sa ajunga in fata juriului, au fost incurajati ca de obicei de Smiley si Pavel Bartos, ca sa le mai treaca emotiile.

Dupa cum le sta in fire, cei doi prezentatori s-au tinut de sotii si s-au deghizat in indieni la Cluj:



Anul trecut, pe aceeasi scena a Teatrului Maghiar de la Cluj au urcat marele castigator Cristian Gog, dar si alte nume care au ramas in istoria talentulu de la ProTV: ceterasul Vasilica Godja, dansatorul Vlad Jucan sau naista Oana Lianu

In acest week-end, Cristian Gog a venit la show-urileRomanii au talent in calitate de spectator. 

Mult mai relaxat, mentalistul care a castigat sezonul trecut s-a distrat in culise alaturi de prezentatori si a ajuns pe mana lui Smiley, care l-a transformat in Charlie Chaplin, personajul lui preferat:






Andra a fost eleganta si superba, ca de obicei, intr-o rochita roz, care i-a pus in valoare decolteul:


Eroi, sa trecem la treaba! Daca sunteti prin Oradea, pe 28 august sunt inscrieri la “Romanii au talent”, hotel Ramada, ora 10:00





















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu