Andra si-a sarbatorit ziua de nastere cu prietenii, in Marbella. Afla unde isi petrece weekend-ul frumoasa de la Romanii au talent



Pe 23 august, Andra a implinit 26 de ani, iar sotul si prietenii au dat mare chef departe de Bucuresti, intr-un loc minunat din Spania - Marbella, acolo unde merg de fiecare data in ultimii trei ani.
Andra si Catalin au ales ca si anul acesta sa faca petrecere departe de Romania. 
Imediat dupa ce s-a intors din mini-vacanta, Andra a tinut sa le raspunda tuturor fanilor care i-au trimis o multime de urari de bine, sanatate si fericire pe pagina ei de Facebook:

"Va multumesc tuturor pentru mesaje! Ca de fiecare data, in ultimii 3 ani, mi-am petrecut ziua de nastere in Marbella, un loc superb unde am sarbatorit cu persoane pe care le iubesc foarte mult. Vacanta se termina insa.

In weekend, impreuna cu colegii de la 'Romanii au talent', voi fi in Cluj! Sa trecem la treaba, nu? Va pup!
", a scris Andra pe reteaua de socializare.


Pe 25 si 26 august, de la orele 12:00 si 19:00, la Teatrul  Maghiar de Stat, Clujul trece din nou la treaba! 

Cei mai talentati ardeleni vor urca pe scena show-ului “Romanii au talent” in incercarea de a-I impresiona pe Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu si de a intra in cursa pentru premiul de 120.000 de euro.
Asteptarile sunt mari, iar spectacolul se anunta unul nemaipomenit. Anul trecut, pe aceeasi scena au urcat marele castigator Cristian Gog, dar si alte nume care au ramas in istoria talentulu de la ProTV: ceterasul Vasilica Godja, dansatorul Vlad Jucan sau naista Oana Lianu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu