Preselectii "Romanii au talent" sezonul 3 la Bucuresti - 3 noiembrie 2012, Hotel Ramada Bucharest Parc



A venit randul bucurestenilor sa-si demonstreze talentul. Pe 3 noiembrie, acestia sunt asteptati la Hotel Ramada Bucharest Parc incepand cu ora 10:00 la preselectiile pentru show-ul "Romanii au talent".
Marea competitie de la ProTV care pune la bataie un premiu de 120.000 de Euro este deschisa tuturor, indiferent de varsta sau ocupatie. 

Oricine are un talent al sau, indiferent care ar fi acesta, fie ca e vorba de cantat, dansat, tricotat, facut jonglerii, poate intra pe romaniiautalent.protv.ro si se poate inscrie la preselectii. Inscrierile se pot face insa si direct in ziua preselectiei.

Smiley a desenat pe cartoane! Nu a rostit nici un cuvant in timpul show-urilor de la Iasi de la "Romanii au talent"



Vineri si sambata, Casa de Cultura a Studentilor a adunat zeci de talente venite sa demonstreze ca merita sa intre in cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro. Cantareti, imitatori, bikeri, dansatori, pizzeri si multe alte numere s-au perindat prin fata juriului de la “Romanii au talent” incercand sa demonstreze ca sunt cei mai buni.
Publicul din Iasi a fost unul extraordinar. Moldovenii au luat parte la un flash mob organizat de Smiley, Pavel Bartos si baletul coordonat de Edi Stancu, chiar in fata Casei de Cultura a Studentilor. Sute de oameni au dansat sincron pe imnul show-ului de la ProTV, ridicand cu cateva grade temperatura din atmosfera.
                   
Un lucru inedit al show-urilor de la Iasi a fost faptul ca Smiley s-a aflat in continuare in pauza vocala. Pentru o perioada artistul este nevoit sa nu scoata niciun sunet pentru a-si remedia problemele pe care le-a avut cu vocea.

Echipa de la “Romanii au talent” a gasit insa solutia: Smiley a fost inconjurat de cartoane pe care erau inscriptionate tot felul de reactii sau expresii care-I sunt specifice. “Mama, mama, mama!!!”, “Ba, esti nebun!”, “Moldovenii au talent” , ba chiar avea o placuta prin care initia conversatia cu fiecare concurent: “Varsta…Ocupatie…Talent…”. “Eu cred ca e o premiera! Prima filmare in care prezentatorul nu vorbeste! A fost dificil pentru ca au fost numere la care as fi strigat in gura mare, asa erau de spectaculoase, sau altele la care as fi ras in hohote! Cu toate astea, m-am rezumat la cartoanele mele!”, a povestit Smiley in scris.

In aceste conditii, Pavel a fost muuult mai vorbaret ca de obicei. “De cand Smiley e in pauza vocala simt oricum nevoia sa vorbesc in locul lui, chiar si cand nu suntem la filmare. La aceste show-uri, el a desenat mult! Am umplut zeci de pagini!”, a declarat Pavel.
               
Spectacolul nu a fost doar al concurentilor, ci si al juriului si al prezentatorilor. Andra, Mihai Petre, Andi Moisescu, Smiley si Pavel Bartos au incins o hora pe scena, la care s-au alaturat si toti cei aflati in sala. Una din surprizele de la iasi, a fost cadoul adus pentru juriu si prezentatori de unul dintre concurenti. Acesta a construit din cactusi si spanac o scena in miniatura, ba mai mult X-urile juratilor erau functionale si scoteau un sunet similar cu al celor reale!
               
Caravana “Romanii au talent” se apropie de final. Ultima locatie va fi Bucurestiul, datele pentru preselectii si show-uri urmand sa fie anuntate in curand!

Poze de la preselectiile din Iasi pe pagina de Facebook: http://www.facebook.com/RomaniiautalentS03

Show-urile "Romanii au talent" din Iasi vor avea loc vineri si sambata, la Casa de Cultura a Studentilor



Daniel Nitoiu, simpaticul prezentator al Stirilor ProTv de la ora 13:00, a trecut pe la preselectiile "Romanii au talent" de la Iasi.
Ultima oprire a caravanei “Romanii au talent” a avut loc la Moldova, luni, pe 17 septembrie.

Show-urile "Romanii au talent" de la Iasi vor avea loc vineri, 21 septembrie, si sambata, 22 septembrie, de la 12.00 si 19.00 la Casa de Cultura a Studentilor. Intrarea este libera! 


Juriul format din Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu e gata sa dea cat mai multe “DA”-uri si sa fie surprins de talentul moldovenilor, care sunt, asadar, asteptati vineri si sambata de la orele 12:00 si 19:00 la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi.

Caravana "Romanii au talent" la Iasi - 17 septembrie


Dupa Timisoara, caravana "Romanii au talentisi continua drumul in cautarea talentelor, in Moldova, la Iasi. Preselectiile vor avea loc pe 17 septembrie, incepand cu ora 10:00, la Hotel Unirea. Inscrierile se fac pe site-ul inscrieri.romaniiautalent.ro sau direct in locatie.

Surpriza la preselectiile "Romanii au talent" de la Timisoara. Andi Moisescu a sustinut primul sau recital



Show-urile “Romanii au talent” au ajuns pentru al treilea an consecutiv la Timisoara. Opera Nationala a devenit arhiplina. Sute de banateni au venit sa isi sustina eroii. Juriul show-ului de la ProTV a avut si de aceasta data misiunea de a-i desemna pe cei mai talentati, cei care au sansa de a castiga marele premiu de 120.000 de Euro.
Ca la fiecare show marca ‘Romanii au talent”, surprizele au fost la inaltime.

Andi Moisescu a sustinut primul sau recital in fata unui public de sute de telespectatori. Acesta a luat chitara unuia dintre concurenti si a inceput sa cante, spre bucuria celor din sala. Smiley si Pavel Bartos i-au sarit in ajutor cu o coregrafie pentru ca momentul sa fie complet.

Mihai Petre a avut parte si el de un moment care a incantat publicul. Juratul a fost invitat la dans de o concurenta care a venit sa-si demonstreze talentul la dans sportiv. Sala a fost in picioare cand cei doi au inceput sa danseze, iar colegii din juriu nu au stat deoparte. Andra a venit si ea pe scena, demonstrand ca nu este doar o cantareata extraordinara, ci si o foarte buna dansatoare. Smiley si Pavel Bartos au intrat si ei in joc cu o coregrafie in stil propriu.
Sefii si-au facut de cap si in culise. Pavel Bartos a tinut neaparat sa poarte niste picioroange la fel ca ale unei concurente, dar a avut nevoie de sustinerea celor din echipa, sustinere la propriu pentru ca ii era foarte greu sa-si pastreze echilibrul. Povestea a continuat cu o partida de box intre cei doi, un concurs de mancat pepeni sau o lupta cu sabii.
Inainte show-urilor “Romanii au talent”, spectatorii au facut parte dintr-un flash mob organizat chiar in fata Operei. Cei prezenti au dansat alaturi de Smiley, Pavel Bartos si baletul Edi Stancu facand un super spectacol. Sute de oameni si-au coordonat miscarile pe ritmul imnului de la “Romanii au talent”, reusind sa-I antreneze pe toti cei prezenti in Piata Operei.  
Din publicul de la Timisoara a facut parte si Adela Popescu. Aflat la un concert in orasul de pe Bega aceasta nu a ratat ocazia de a veni la show-urile “Romanii au talent”. Adela nu a venit singura, ci insotita de prietenul ei patruped Ciu, care a urmarit linistit show-ul din bratele stapanei.


Poze de la preselectiile din Timisoara pe pagina de facebook ----> http://www.facebook.com/RomaniiautalentS03

Andi Moisescu facea numai nazbatii cand era copil. Fa cunostinta cu fratele sau si afla ce nebunii faceau cei doi



Andi Moisescu si fratele sau au o afacere impreuna si o relatie de prietenie de invidiat.

Tudor, despre Andi, in cateva cuvinte.
Chinuitor de ordonat si de talentat pentru nenumaratele situatii in care oamenii se asteapta sa semeni cu fratele mai mare.  
Andi, despre Tudor, in cateva cuvinte.
Tudor e doar foarte modest si de-asta nu spune ca tot nenumarate sunt si situatiile in care talentul lui e net superior. Defectul cu obsesia pentru ordine mi-l asum. In ce-l priveste, pana sa lucram impreuna credeam ca el e cel talentat si eu cel muncitor. Intre timp, am aflat ca tot el e si cel muncitor. Iar eu cel norocos.
Cea mai haioasa amintire impreuna - poate fi din copilarie, adolescenta sau recenta... Si care dintre voi a fost mai neastamparat in copilarie?
Cea mai haioasa:
T: Cand eu am fost, la propriu, primul “peste” prins de Andi vreodata, cu o mica undita in minicarul din Neptun. De departe, eu am fost mai neastamparat in copilarie.
A: Uitasem de povestea asta. Minunata. Eram in vacanta la mare si ne-am hotarat sa devenim pescari. Mama ne-a cumparat doua undite din bambus si, cu multa bucurie, ne indreptam spre prima noastra sesiune de pescuit. In minicar, la un viraj, nu stiu cum ne-am fațâit noi ca m-am trezit cu Tudor urland. Il prinsesem din greseala cu acul de pescuit. Cine a mai patit-o, din greseala, stie cum e. Acul intra usor, dar iese foarte greu. Ca sa-i mai alinam suferinta, l-am declarat captura verii.
Cele mai frumoase:
T: Cand ne jucam de-a vaporul cu salteaua in mare si cand, seara inainte sa adormim, ne imaginam ca suntem comentatorii unor meciuri epocale Real Madrid – CS Prundu disputate pe stadionul comunal.
A: Eu n-o sa uit cum am ajuns cu piciorul in ghips dupa ce-am jucat amandoi fotbal in sufragerie. Se incinsese puternic atmosfera in "teren" si incercand sa-i administrez o "bubuita" am calculat gresit trasa sutului, nimerind mai exact podeaua. Multa vreme  asta a fost secretul nostru, caci am hotarat de comun acord sa spunem ca m-am lovit in tocul usii, alergand sa raspund la telefon (doar fix pe vremea aia). Ma rog, a fost intrigat si medicul de la spital. Mi-a si zis: "...dar stiu ca te-ai impiedicat nu gluma. Tocul usii a mai ramas la locul lui?!..."
Cand erati mici, mama parca era mai buna cu...
... mama era la fel de buna cu amandoi. N-a facut niciodata nicio diferenta.
V-ati simtit vreodata in competitie unul fata de cealalt?
T: Doar atunci cand incercam sa ne gasim unul altuia porecle cat mai deranjate si enervante.
A: Si pe-asta o uitasem. Ce bun e un Tudor la casa omului... Ne antrenam amandoi pentru entertainment. Era doar o viziune pe termen lung... 
S-a intamplat vreodata, in adolescenta, sa va certati din cauza unei fete?
T: Niciodata nu ne-am certat din cauza vreunei fete, diferenta de 4,5 ani intre noi ne-a ferit de asta.
A: Am avut parte de un public tinta diferit. Cum ar spune azi un student la comunicare. 
Si care a avut cel mai mare succes la fete?
T: Evident, Andi.
A: Inca o dovada a modestiei lui Tudor, de care am vorbit in deschidere. 
Cel mai de curand, unul dintre voi i-a spus celuilalt "Multumesc!" pentru ca...
T: Ieri, pentru cadoul adus din ultima vacanta.
A: Eu ii spun aproape zilnic. Poate si de mai multe ori pe zi. Ocupandu-se de management-ul meu, tot timpul face cate ceva pentru mine. Iar eu, de fiecare data, am mare grija sa-i multumesc.
Dar cea mai recenta sfada, ca-ntre frati, cand s-a produs?
T: Ca-ntre frati nu-mi amintesc cand sau de ce, cred ca Andi era in liceu si eu in generala.
A: Alea nu erau sfade. Invatam doar sa impartim. Camera, de exemplu, unde aveam trasata o granita imaginara, ca sa impartim corect raspunderile, la aparitia supervisor-ului.
Cat de des va mai strangeti in formula extinsa in familie?
T: De cateva ori pe an.
A: In mod cert, cu ocazia sarbatorilor. Craciun, Pasti si zilele de nastere. Tinand cont ca familia nu-i tocmai mica, ne cam adunam de cateva ori...
Cum v-a venit ideea colaborarii pe plan profesional - la compania de productie TV pe care o aveti?
T: Andi a fost cu ideea, cand a observat ca pregatirea si aptitudinile noastre sunt complementare.
A: Il urmaream de mult. Din clipa in care am inceput sa-l descopar si profesional, n-am avut nici cea mai mica rezerva in a-i propune sa ne asociem pe toate planurile.
Si cum se-mpaca fratia, ca sa zic asa, cu afacerile :-)? Functioneaza mai bine un astfel de proiect in familie?
T: Se impaca foarte bine, pentru ca am agreat de la inceput un mod de comunicare, mediere si decizie functional: am impartit clar responsabilitatile, discutam orice aspect important al afacerii si apoi decidem individual fiecare pe aria lui de responsabilitate. Pentru ca responsabilitatile nu se incalca, nici deciziile nu se contrazic, pot fi cel mult complementare.
 A: In viata de toata ziua suntem frati, la birou suntem managing partners. Cum nu incurcam niciodata cele doua impostaze, proiectul functioneaza impecabil.
 Cateva cuvinte despre Tudor :
Sunt casatorit, nu am copii.

"Romanii au talent" in Timisoara la "Opera Nationala Romana" pe 8 si 9 septembrie


Pe 8 si 9 septembrie la Opera Nationala Romana, timisorenii sunt asteptati sa-si sustina eroii la super show-urile "Romanii au talent”.

Banatul e fruntea! Asta vor incerca sa demonstreze timisorenii pe 8 si 9 septembrie la Opera Nationala Romana in super show-urile "Romanii au talent”. Cele patru spectacole care vor avea loc de la orele 12:00 si 19:00 in fiecare zi ii vor aduce in fata spectatorilor pe cei mai buni dintre banateni. 

Talentul lor va fi pus in balanta de juriul show-ului de la ProTV, Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu, care vor stabili cine merge sau nu mai departe, cine se califica in cursa pentru celebritate si cei 120.000 de euro. "Sefii”, Smiley si Pavel Bartos, vor fi si ei acolo, gata sa intervina in fata juriului ori de cate ori este nevoie.

Intrarea este gratuita in limita locurilor disponibile.

Caravana "Romanii au talent" la Timisoara - 4 septembrie


Duminica, 2 septembrie, caravana "Romanii au talent" si-a terminat reprezentatia la Oradea, unde foarte multi oradeni au fost prezenti.

Urmatoarea destinatie a caravanei “Romanii au talent” este Timisoara. Preselectiile pentru banateni vor avea loc marti, 4 septembrie, incepand cu ora 10:00 la "Hotel Continental" si se vor desfasura pe parcursul intregii zile.

Inscrierile se fac pe site-ul romaniiautalent.ro sau direct in locatie.

Vezi cat de mult s-a distrat juriul la preselectiile "Romanii au talent" de la Oradea



Show-urile “Romanii au talent” au ajuns pentru prima oara la Oradea. Sambata si duminica, Teatrul de Stat a devenit neincapator pentru sutele de oradeni care au vrut sa-si sustina eroii.

Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre au fost luati prin surprindere de talentele nenumarate si surprinzatoare descoperite in Bihor. “Suntem pentru prima oara aici si este minunat! Talente cat curpinde si un public extraordinar!”, a declarat Andra. “Olivia, sotia mea este din Oradea, asa ca m-am simtit oarecum ca acasa. Spre deosebire de colegii mei, stiam ce potential are acest oras”, a mai adaugat Andi Moisescu.

Spectacolele de la Oradea au avut de toate: muzica, dans, acrobatii, karate, spectacol pirotehnic, imitatori si multe altele. Concurentii s-au dovedit a fi nu doar talentati, ci si foarte dezinvolti. Asa se face ca fiorosul Mihai Petre a fost invitat la dans de o concurenta venita sa-si demonstreze abilitatile pe scena de la “Romanii au talent”. Juratul a invatat-o cativa pasi de dans, iar la final a facut o demonstratie care a ridicat sala in picioare.  Andra a avut si ea parte de un dans. Un concurent i-a marturisit ca visul lui este sa danseze cu ea, asa ca nu l-a putut refuza!

Show-ul facut de Smiley siPavel Bartos a fost si de aceasta data la inaltime. Cei doi sefi s-au apucat de olarit chiar pe scena de la “Romanii au talent”. Au trecut la roata adusa in concurs de unul dintre concurenti si au inceput sa modeleze un ulcior. Ba mai mult, in stilul caracteristic, au incercat sa recreeze o celebra scena din filmul “Ghost” cu Demi Moore si Patrick Swayze.

Unul dintre cele mai emotionante momente ale show-urilor de la Oradea a fost prezenta pe scena a unui baietel care a cantat prin telefon pentru tatal lui, aflat in Afganistan. Copilul si-a dorit ca tatal lui sa il poata auzi si, astfel, sa simta ca are parte de sustinerea lui. Numarul sau a impresionat nu numai juriul, dar si publicul, care l-a aplaudat indelung. 

Mai multe poze de la Oradea pe pagina de Facebook: http://www.facebook.com/RomaniiautalentS03

"Romanii au talent" la Oradea



Data: Sâmbătă 1 Septembrie 2012 Duminică 2 Septembrie 2012 

Loc: Teatrul de Stat "Regina Maria", Oradea, Bihor


Dupa prima preselectie ce a avut loc marti (28 august) si miercuri (29 august) la Hotel "Ramada", seria preselectiilor "Romanii au talent" de la Oradea continua si in week-end, pe 1 respectiv 2 septembrie, cu mai multe show-uri cu public la Teatrul de Stat "Regina Maria".

La aceste preselectii vor fi prezenti atat juratii competitiei (Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre), cat si prezentatorii (Smiley si Pavel Bartos).

Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile.