Surpriza la preselectiile "Romanii au talent" de la Timisoara. Andi Moisescu a sustinut primul sau recital



Show-urile “Romanii au talent” au ajuns pentru al treilea an consecutiv la Timisoara. Opera Nationala a devenit arhiplina. Sute de banateni au venit sa isi sustina eroii. Juriul show-ului de la ProTV a avut si de aceasta data misiunea de a-i desemna pe cei mai talentati, cei care au sansa de a castiga marele premiu de 120.000 de Euro.
Ca la fiecare show marca ‘Romanii au talent”, surprizele au fost la inaltime.

Andi Moisescu a sustinut primul sau recital in fata unui public de sute de telespectatori. Acesta a luat chitara unuia dintre concurenti si a inceput sa cante, spre bucuria celor din sala. Smiley si Pavel Bartos i-au sarit in ajutor cu o coregrafie pentru ca momentul sa fie complet.

Mihai Petre a avut parte si el de un moment care a incantat publicul. Juratul a fost invitat la dans de o concurenta care a venit sa-si demonstreze talentul la dans sportiv. Sala a fost in picioare cand cei doi au inceput sa danseze, iar colegii din juriu nu au stat deoparte. Andra a venit si ea pe scena, demonstrand ca nu este doar o cantareata extraordinara, ci si o foarte buna dansatoare. Smiley si Pavel Bartos au intrat si ei in joc cu o coregrafie in stil propriu.
Sefii si-au facut de cap si in culise. Pavel Bartos a tinut neaparat sa poarte niste picioroange la fel ca ale unei concurente, dar a avut nevoie de sustinerea celor din echipa, sustinere la propriu pentru ca ii era foarte greu sa-si pastreze echilibrul. Povestea a continuat cu o partida de box intre cei doi, un concurs de mancat pepeni sau o lupta cu sabii.
Inainte show-urilor “Romanii au talent”, spectatorii au facut parte dintr-un flash mob organizat chiar in fata Operei. Cei prezenti au dansat alaturi de Smiley, Pavel Bartos si baletul Edi Stancu facand un super spectacol. Sute de oameni si-au coordonat miscarile pe ritmul imnului de la “Romanii au talent”, reusind sa-I antreneze pe toti cei prezenti in Piata Operei.  
Din publicul de la Timisoara a facut parte si Adela Popescu. Aflat la un concert in orasul de pe Bega aceasta nu a ratat ocazia de a veni la show-urile “Romanii au talent”. Adela nu a venit singura, ci insotita de prietenul ei patruped Ciu, care a urmarit linistit show-ul din bratele stapanei.


Poze de la preselectiile din Timisoara pe pagina de facebook ----> http://www.facebook.com/RomaniiautalentS03

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu