Smiley - Romanii au talent sezonul 3



Andrei Tiberiu Maria (născut pe 27 iulie 1983), cunoscut sub numele de scenă Smiley, este un cântăreț, compozitor, producător, prezentator și actor român, membru al trupei Simplu cu care are o activitate de peste 10 ani, având în același timp și o carieră solo. Succesul ca artist pop, i-a deschis drumul spre dezvoltarea talentului de producator. A inceput sa colaboreze cu numerosi artisti romani, iar in 2009 Smiley si-a fondat propria casa de productie, HaHaHa Production.
In prezent, proiectele dezvoltate de Smiley sunt: Radio Killer, Alex Velea, Randi, Mishelle, Mihai Ristea, Shaka Muv, Sore, Boier Bibescu, Don Baxter, Cabron, Dj Cell Block,Simplu.
De asemenea, Smiley a mai produs hituri si pentru urmatorii artisti romani: Morandi, Puya, Delia, Wanda, Zero, Elena Gheorghe, CRBL, Anda Adam, Andreea Banica, Mandinga, Loredana, Andra, Corina, Cream, Emanuel. Colaborarile nationale i-au deschis lui Smiley o noua usa: colaborari internationale. Artistul a produs muzica pentru cantareata de origine italiana In-Grid si pentru rapperul american Sway. Smiley este prezentator la emisiunea "Romanii au Talent" si spune: " La show-ul asta m-a surprins absolut tot si sunt convins ca aceleasi reactii le vor avea si telespectatorii atunci cand vor vedea emisiunea. Sunt foarte multe povesti interesante, multi oameni extraordinari pe care i-am intalnit in toata tara."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu