Smiley - Romanii au talent sezonul 3Andrei Tiberiu Maria (născut pe 27 iulie 1983), cunoscut sub numele de scenă Smiley, este un cântăreț, compozitor, producător, prezentator și actor român, membru al trupei Simplu cu care are o activitate de peste 10 ani, având în același timp și o carieră solo. Succesul ca artist pop, i-a deschis drumul spre dezvoltarea talentului de producator. A inceput sa colaboreze cu numerosi artisti romani, iar in 2009 Smiley si-a fondat propria casa de productie, HaHaHa Production.
In prezent, proiectele dezvoltate de Smiley sunt: Radio Killer, Alex Velea, Randi, Mishelle, Mihai Ristea, Shaka Muv, Sore, Boier Bibescu, Don Baxter, Cabron, Dj Cell Block,Simplu.
De asemenea, Smiley a mai produs hituri si pentru urmatorii artisti romani: Morandi, Puya, Delia, Wanda, Zero, Elena Gheorghe, CRBL, Anda Adam, Andreea Banica, Mandinga, Loredana, Andra, Corina, Cream, Emanuel. Colaborarile nationale i-au deschis lui Smiley o noua usa: colaborari internationale. Artistul a produs muzica pentru cantareata de origine italiana In-Grid si pentru rapperul american Sway. Smiley este prezentator la emisiunea "Romanii au Talent" si spune: " La show-ul asta m-a surprins absolut tot si sunt convins ca aceleasi reactii le vor avea si telespectatorii atunci cand vor vedea emisiunea. Sunt foarte multe povesti interesante, multi oameni extraordinari pe care i-am intalnit in toata tara."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu