Mihai Petre - Romanii au talent sezonul 3Va fi o emisiune a contrastelor. Va fi mereu surprinzatoare. Va bucura suflete si asta e frumos in viata. Pe de alta parte cred ca e timpul ca Romania si romanii sa arate ce au mai bun nu numai ce este rău si sunt convins ca avem mult de aratat.
Publicul ma percepe ca fiind dur pentru ca imi place sa spun oamenilor direct ce gandesc despre ei si despre talentul lor. Voi fi un jurat corect, cat se poate de obiectiv. Nu e vorba de reguli stricte, ci este vorba de o emotie pe care trebuie sa o simti.

Talentul este o calitate dobandita sau dezvoltata care trebuie sa impresioneze. O persoana talentata e o persoana inzestrata cu aptitudini remarcabile, dar nu conteaza in ce. Cred ca cei mai buni vor fi cei care vor atinge sufletul publicului. Nu vrem sa gasim doar oameni care canta sau danseaza bine, ci orice este impresionant si iesit din comun. Este un rol pe care mi-l asum cu mare responsabilitate si abia astept sa vad ce se va intampla. Imi doresc sa fiu surprins si sa ma minunez de ce voi vedea pe scena.

Cand jurizezi trebuie sa ai capacitatea de a observa foarte rapid, de a-ti deschide simturile pentru a primi energia pe care o transmite artistul sau oricine ar fi pe scena, dar cel mai important este sa fii cinstit. Cand iti arati talentul este important sa crezi in ceea ce faci, sa lasi libera pasiunea pentru orice faci, sa nu ai limite.

Daca m-as inscrie la un astfel de show? Da, as face-o, pentru ca este un concurs care iti poate schimba viata. E de la sine inteles ca daca as participa, as alege sa…cant!

Romanii au talent” este o oportunitate extraordinara pentru sutele  sau zecile de mii de romanii talentati  al caror talent nu este cunoscut  decat familia sau prietenii. Mi se pare un show revolutionar in ceea ce priveste egalitatea de sanse pentru ca intr-o tara in care aprope toata lumea crede ca iti trebuie pile ca sa te afirmi, acest show ofera sanse egale tuturor. Asa ca romani, aratati-ne talentul vostru!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu