Mihai Petre pus la pamant de un grup de judoka



Sambata si duminica a fost randul Clujului sa se laude cu talentele locale . Sala Teatrului Maghiar de Stat a devenit neincapatoare pentru sutele de spectatori care au vrut sa ia parte la super show-urile "Romanii au talent".
Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu au avut de selectat din aproape 100 de talente care mai de care mai speciale si mai spectaculoase. Ajunsa la Cluj la doar cateva zile dupa ziua ei de nastere, Andra a avut parte de o surpriza din partea publicului care i-a cantat "La multi ani" si a aplaudat-o minute in sir.
De o experienta deosebita a avut parte si Mihai Petre. Dupa ce si-au prezentat numarul, un grup de copii care practica judo l-au invitat pe scena pe Mihai pentru o demonstratie. Smiley si Pavel Bartos nu au putut sta deoparte, asa ca pe scena s-a format o piramida umana atunci cand juratul a fost pus la pamant de cel mai tanar judoka. Surprizele s-au tinut lant la Cluj, unde pe scena au revenit si fosti concurenti, care si-au imbunatatit performantele atat de mult incat au lasat juriul mut de uimire.



Show-ul s-a mutat de pe scena si in culise, unde “Sefii” au facut propriul lor spectacol: s-au transformat in indieni, au sarit la trambulina, au facut tumbe sau au dansat alaturi de concurenti. Tot la Cluj a venit si Cristian Gog, de aceasta data in calitate de spectator. Aflat in culise alaturi de cei doi prezentatori, mentalistul a suferit si el o transformare: Smiley l-a transformat in Charlie Chaplin, personajul lui preferat. Fotografia a fost postata de Smiley pe contul lui de Twitter, iar reactiile au fost imediate, asta pentru ca asemanarea era incredibil de mare.
Dupa Cluj, caravana va ajunge pentru prima oara la Oradea. Marti, 29 august, incepand cu ora 10:00, oradenii sunt asteptati la Hotel Ramada pentru preselectiile "Romanii au talent". Preselectiile se vor desfasura pe parcursul intregii zile, iar inscrierea se face pe site-ul romaniiautalent.protv.ro sau direct in locatie. Pe toata perioada caravanei, fanii emisiunii sunt asteptati pe pagina de Facebook a show-ului,http://www.facebook.com/romaniiautalent,  unde vor afla pas cu pas ce se intampla si vor fi primii care vor vedea cele mai haioase imagini din timpul show-urilor si al preselectiilor. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu